09 May 2011

Ini adalah sekuel kerna aku sayang...

salam muda mudi kalian...

alang-alang masih hari ibu ni...
kita berpesta sekali lagi selama 2 post spesel yang aku nak conteng ni...





p/s:cekodoq pisang aku de polka dot hitam...kira wokey r tu

05 May 2011

Kucupan bidadari syurga...

salam penduduk malam....

sekali lagi satu perkongsian visual dan stereo jasad.Mari meneguk pemandangan dalam kolam jiwa.

Procedure:

- tutup lampu dalam bilik.

- pasang laptop atau pc dalam bilik.

- oppss silap kalo korang tutup lampu bilik macam mana nak nak tekan punat pengaktif laptop dan pc. errrr bukan balik lampu

- baru la tutup lampu...

- sebelum tu kalo mahu feel lekatkan telinga anda dengan earphone sekali.

- langkah yang paling penting sekali panggil ibu kamu...*yang ni sebenarnya 'optional'







' semoga ummi dalam keadaan sihat sejahtera hidup di dunia ini dan bakal hidup di akhirat sana. diharapkan segala doa ummi dimakbulkan demi membentuk sahsiah keluarga yang dipandang tinggi olehNYA.... '

p/s : May ALLAH bless them....

03 May 2011

Warga Jepun membuai aku ke langit...

salam budak baik...

hari ini mahu melakukan perkongsian sementara lagu feveret jepang aku.well,lagu ni dah lama bertakhta dalam carta hati.Lagu ni mengingatkan zaman persekolahan dulukala meh.Lagu ni boleh dilabel sebagai 'song of the year' pada tahun tersebut,huhuhu * gediknya.


harap boleh enjoy video ini.


tengah search main-main terjumpa plak ada peminat game ps 2 : final fantasy x yg buat video di bawah ini bersulamkan nada lagu ini sekali. *aku memang minat main game ni...siyes gempak jalan citer game ni...macam tengok movie je

kiranya 2 kegemaran aku dicampur adukkan menjadi 1...woha

enjoy the video....*errr budak bawah 18 tahun jangan tengok tau....












p/s:lagu ni aku selalu dengar masa 2 tahun aku duduk di asrama....walahai....watak-watak game ini sumanya kawaaiiiii~...orang jepun memang pandai buat aku membuai langit...lalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...