03 May 2011

Warga Jepun membuai aku ke langit...

salam budak baik...

hari ini mahu melakukan perkongsian sementara lagu feveret jepang aku.well,lagu ni dah lama bertakhta dalam carta hati.Lagu ni mengingatkan zaman persekolahan dulukala meh.Lagu ni boleh dilabel sebagai 'song of the year' pada tahun tersebut,huhuhu * gediknya.


harap boleh enjoy video ini.


tengah search main-main terjumpa plak ada peminat game ps 2 : final fantasy x yg buat video di bawah ini bersulamkan nada lagu ini sekali. *aku memang minat main game ni...siyes gempak jalan citer game ni...macam tengok movie je

kiranya 2 kegemaran aku dicampur adukkan menjadi 1...woha

enjoy the video....*errr budak bawah 18 tahun jangan tengok tau....












p/s:lagu ni aku selalu dengar masa 2 tahun aku duduk di asrama....walahai....watak-watak game ini sumanya kawaaiiiii~...orang jepun memang pandai buat aku membuai langit...lalala

14 comments:

cik riffa :) said...

tu yang mata anda membulat-bulattttt ibarat bola -,-

NaRuFiQ said...

hehehe....mata saya mcm biskut roda dah ni...hahaha

amir aizat said...

hahaha minat jugak!!mmg betul tu,sokong2

NaRuFiQ said...

hehehe...sumpah sedap en...

Miz Waniey said...

cowok2 jepun xde yg ensem....hoho

NaRuFiQ said...

adela cik waniey...cuba google nishijima takahiro, shinjiro ,yamashita tomohisa...hot tu

cik riffa :) said...

tau ajinomoto jea..
sadis sunggih -,-

amii afandi said...

satu je aku nak cakap.

shinjiro memang hensem.:D

oke bye syafiq~
lalalalalalalaaa.

NaRuFiQ said...

cik riffa:hahahaha...ajinomoto tu bukan speisis manusia..hak3

NaRuFiQ said...

amii:booooooo~ shinjiro....

Zalikha said...

kalau nak cari cowok jepun yg hensem kena buka mata dan mata hati.biasala...nak cari mutiara mestilah kena menyelam ke dalam laut dalam dulu.tee hee!!!

yaaay~like sejuta kali komen syafiq yg atas tu

p/s:kadang2 kite terasa ramai pelakon jepun muka cm melayu.cthnya mizushima hiro.tee hee

Zalikha said...

eh,maksud kite bukan komen yg booo shinjiro ye.

amii...kite ngaku shinjiro mmg cute tapi........tee hee

Zalikha said...

lagu ni!!!!! nostalgianya~~~tajul sensei pernah bukak kat kelas.siap sensei ada bagi lirik lagi!!! tak sangkanya...sensei bukak masa form 2 kot

NaRuFiQ said...

hahaha...tima kasih ye zalikha...woha kasi 3 teruihhh...hak3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...